Domeinnaam nog beschikbaar? www. .

Over ons


Wie is Web://Xtra?


Natuurlijk wilt u weten wie Web://Xtra is.

Web://Xtra bestaat sinds medio 2004 en is op het moment een snel groeiend bedrijf met duizenden klanten. We maakten toen de gang naar de kamer van koophandel en lieten ons bedrijf vanaf 1 januari 2005 inschrijven als Vennootschap Onder Firma (VOF).

Web://Xtra is een synoniem in de webhosting wereld voor “meer voor minder” en “Service & Kwaliteit”. Dat heeft u natuurlijk vaker gehoord, maar bij Web://Xtra is dit zeker waar.

Web://Xtra is 1 van de 25 beste Internet Service Providers van Nederland en België! (bron: www.isp25.nl & www.isp25.be)

Wat doet Web://Xtra?


Web://Xtra heeft op dit moment meerdere servers, daar worden duizenden websites op gehost. Tevens heeft Web://Xtra verscheidende dedicated-, colocated servers, clusters en racks in beheer. Web://Xtra houdt zich voornamelijk bezig met het aanbieden van diensten, hardware en software welke met internet te maken hebben. De core business van Web://Xtra op het moment is de hosting van diensten, applicaties, websites etc. Ook voor Virtual Private en Dedicated servers bent u bij ons aan het juiste adres, aangezien men steeds meer zelf alles onder controle wil hebben en natuurlijk diensten op maat bij ons wilt afnemen.

Waar vindt u Web://Xtra?

We zijn gevestigd in Arnhem, hier vindt u ons management en een gedeelte van onze technische dienst, de administratie en ondersteuning vindt plaats in Nijmegen. Tevens hebben enkele programmeurs en webdesigners in dienst welke zich bezig houden met maatwerk. In Amsterdam, Schiphol-Rijk en Nijmegen is onze apparatuur geplaatst en daar is tevens een gedeelte van onze technische dienst aanwezig.

Waarom Web://Xtra? Onze klanten zijn door de (Europese) overheid gefinancierde instellingen/stichtingen, scholen, studenten, verenigingen, kennis/innovatie organisaties zoals TNO, multinationals zoals Philips en Oracle maar natuurlijk ook de particulier.

Waarom zou u dan voor Web://Xtra kiezen?
 • Prijs
  We heten natuurlijk niet voor niets Web://Xtra, we proberen dan ook dat beetje extra te bieden en een goede verhouding te houden tussen prijs en kwaliteit van de diensten. U betaalt dan ook niet te veel in verhouding met andere providers, maar ook niet te weinig waardoor de kwaliteit niet meer te garanderen is.

 • Kwaliteit
  Ons streven is om diensten aan te bieden van een goede kwaliteit. Daarom is Web://Xtra dan ook gecertificeerd en gekeurd door verschillende organisaties welke de kwaliteit van onze diensten testen en waarborgen doormiddel van de uitgave van verschillende keurmerken welke wij mogen voeren wanneer wij voldoen aan de eisen. Voor een overzicht van onze certificeringen en keurmerken kunt u kijken op onze keurmerken pagina door hier te klikken.
 • Ondersteuning
  Onze technische dienst en support (ondersteunings-) afdeling zijn zeer ervaren, hier wordt ook telkens in geïnvesteerd om de kwaliteit van onze ondersteuning zo hoog mogelijk te houden. Onze medewerkers tonen begrip en helpen u zo goed mogelijk zodat u optimaal gebruik kunt maken van  de diensten van Web://Xtra.
 • Ruim Assortiment
  Web://Xtra heeft veel verschillende diensten en een ruim assortiment binnen de verschillende productgroepen. Bent u een particulier, heeft u een kleine of grote onderneming of zelfs een multinational, Web://Xtra staat voor u klaar. Met het ruime assortiment kan Web://Xtra aan uw wensen voldoen. U kunt gemakkelijk uitbreiden maar ook als het gaat om maatwerk, bent u bij Web://Xtra aan het juiste adres.
 • WYSIWYG
  What you see is what you get. Of wel "Wat u ziet is wat u krijgt" vertaald in het Nederlands. Web://Xtra biedt aan wat wij u laten zien en beloven, geen addertjes onder het gras, geen loze beloftes.


algemene voorwaarden | disclaimer | privacy policy |© Copyright 2004-2012 Web://Xtra