Domeinnaam nog beschikbaar? www. .

Dedicated Servers


Dedicated server, uw eigen server helemaal voor u alleen.

Met een dedicated server heeft u zelf de regie in handen. De server wordt door ons voor u geïnstalleerd. Hierna kunt u, of in het geval van een managed server, doen wij uw eigen applicaties en software installeren. Ideaal om een hostingbedrijf te starten of om bijvoorbeeld uw appelicatieserver zelf te beheren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Alle dedicated servers zijn samengesteld op basis van een Intel, SuperMicro of Dell behuizing en moederbord. Tevens gebruiken wij enkel en alleen Kingston Geheugen modules met levenslange garantie. Ook maken wij gebruik van Western Digital Hardeschijven zodat wij binnen 1 werkdag uw hardeschijf kunnen vervangen met een nieuwe. U bent zo verzekerd van een High Quality Server welke is samengesteld met de grootste zorg en A-Merk onderdelen.


Het is altijd mogelijk om tijdens de contract periode te upgraden naar meer dataverkeer.

Starter Server

De servers in de economic serie zijn een perfecte prijs en kwaliteit verhouding.
Ideaal voor startende websites of organisaties waarbij maar een select aantal applicaties benodigd zijn, maar waar wel de noodzaak van een eigen server bestaat.


Vanaf € 30,00 per maand

 


Unmanaged Server

Betrouwbare hardware waarbij u zelf het beheer doet. Ideaal voor de grotere website(s) en organisaties die net dat beetje extra willen wat betreft de mogelijkheden en de performance.Vanaf € 84,00 per maand

 


Managed Server

De perfecte oplossing voor website(s) en organisaties die op zoek zijn naar een betrouwbare oplossing waarbij Web://Xtra volledig operationeel beheer doet aan uw server. Standaard rusten wij alle servers uit met 3ware of LSI Logic hardware matige raid controllers.


Vanaf € 139,00 per maand

 


(Un)Managed Blade

Uw eigen blade helemaal voor u alleen, met alle gemakken van dien.

De Intel Modular Server brengt het niveau van uw server net een stapje hoger. Door de uitmuntende schaalbaarheid, de gigantische performance en een super snel storage platform kunt u nu beschikken over de best inzetbare server voor uw bedrijfs kritische speerpunten. Op alle hardware zit standaard next business day replacements in geval van storingen. Doordat we ervan bewust zijn dat uw data en bereikbaarheid belangrijk zijn, is de enclosure uitgerust met een redundante raid controller. Alle hardware is VMware gecertificeerd. Indien u gebruik wilt maken van VMware, houdt u er dan rekening mee dat er 10GB schijfruimte gereserveerd dient te worden voor de ESX(i) installatie. Standaard krijgt u toegang tot de webinterface waarmee u zelf de server op afstand kunt aan en uitzetten, u heeft zelfs de beschikbaarheid over KVM over IP waarmee u virtual media over het internet kunt mounten en de server naar eigen wens kunt inrichten met de software waar u graag gebruik van wilt maken.
Vanaf € 218,00 per maand

 Doordat Web://Xtra een Dell Premium Partner is, kunnen wij u Dell servers tegen een nog scherpere prijs aanbieden dan bedrijven welke geen partner zijn van Dell. Tevens bent u bij ons goedkoper uit dan wanneer u een server direct bij Dell zou bestellen aangezien wij u laten mee profiteren van de kortingen die wij krijgen!

Het is altijd mogelijk om tijdens de contract periode te upgraden naar meer dataverkeer.

De standaard eenmalige setupkosten voor een dedicated server zijn € 75,00 ex. BTW.

algemene voorwaarden | disclaimer | privacy policy |© Copyright 2004-2012 Web://Xtra