Domeinnaam nog beschikbaar? www. .

Clustering, Loadbalancing & High Availability


High Availability


Heeft u een applicatie waarbij elke minuut downtime een minuut te veel is, heeft u een applicatie waarvan heel veel mensen afhankelijk zijn ? Dan hebben wij bij Web://Xtra hetgeen wat u zoekt: High Availability in combinatie met Failover. Uw applicatie zal altijd bereikbaar zijn.

Steekwoord: Bereikbaar

Failover


Om uw High Availability een fundering te geven, werken wij tevens met Failover. U heeft een of meerde active servers in de pool zitten, een passive server zal deze pool betreden op het moment een server storingen vertoont uit de active pool. Hierdoor kan er een callamiteit optreden zonder dat uw platform vermogen verliest. Tevens maakt het het onderhoud aan het platform makkelijker.

Steekwoord: Redundancy

99.999% Uptime


99.999% uptime oftewel de five nines. De five nines staan voor ultime uptime prestaties. Minder dan 6 minuten downtime per jaar. Belangrijke factoren binnen het rekenmodel zijn "mean time between failure" en "mean time between restore".

Percentage

Tijd in gemeten downtime

99.9999%

32 seconden

99.999%

5 minuten en 15 seconden

99.99%

52 minuten en 36 seconden

99.95%

4 uur en 23 minuten

99.9%

8 uur en 46 minuten

99.5%

1 dag, 19 uur en 48 minuten

99%

3 dagen, 15 uur en 40 minutenSteekwoord: Beschikbaar

Load Balancing


Wanneer uw applicatie dusdanig groot is, of dusdanig veel bezoekers genereert en het geheel niet meer op een server terecht kan. Dan kunnen wij bij Web://Xtra uw applicatie op een schaalbare omgeving opstellen. Aan de hand van uw wensen kan ervoor gezorgt worden dat uw applicatie op een omgeving terecht komt met High Availability, Failover en Redundancy.

Steekwoord: Schaalbaar

De steekwoorden


Bent u op zoek naar een omgeving die schaalbaar, beschikbaar, bereikbaar en over redundancy beschikt in geval van callamiteiten. Neem dan contact op met Web://Xtra, wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en verschillende oplossingen.

algemene voorwaarden | disclaimer | privacy policy |© Copyright 2004-2012 Web://Xtra