Domeinnaam nog beschikbaar? www. .

Keurmerken & Certificaties


SOC 2 certificering van het datacenter te Arnhem

Bij de SOC 2 standaard wordt een beschrijving van de opzet en implementatie van de systemen en processen van het datacenter beschreven. De assurance-rapportage geeft weer in hoeverre procedures en maatregelen de klantdoelstellingen te allen tijde borgen.

Klik hier voor meer informatie...


 Gecertificeerd door ICTRecht


Het ICTRecht keurmerk heeft als doel websites van bedrijven en organisaties te laten voldoen aan de ict wet- en regelgeving. Een bedrijf of organisatie die het ICTRecht keurmerk voert, voldoet aan specifieke eisen voor:
  • Vertrouwelijkheid van gebruiker gegevens.
  • Informatieverplichting naar de gebruiker van de website.
  • Juridisch correcte documenten, waaronder de algemene voorwaarden.
De website van WebXtra getoetst op de volgende wet- en regelgeving: Keurmerk:
Klik hier voor meer informatie...

 Gecertificeerd door mkbOK


Het mkbOK (Website) Keurmerk beoogt consument en bedrijfsleven te beschermen tegen ondeugdelijke websites en malafide bedrijven. Daarnaast stimuleert het mkbOK het zakendoen met het MKB. mkbOK stelt zich mede ten doel het vertrouwen in Internet te vergroten. mkbOK is ‘Weten met wie U zakendoet’ en bestemd voor zowel consument als bedrijf.

 
Klik hier voor meer informatie...

 Deelnemer van Gedragscode.com


Gedragscode.com is de gedragscode voor alle internet service providers (ISP's). Een ISP die de gedragscode onderschrijft geeft daarmee aan dat bij deze de klant nog steeds koning is. Daarnaast biedt de Gedragscode.com de klant ook een aantal extra zekerheden, waar de ISP (juridisch) aan gebonden is en die wanneer dat nodig is door de klant af te dwingen zijn. De Gedragscode.com kan het beste worden gezien als een samenvatting van zaken die je van elke ISP zou mogen verwachten! Bij Gedragscode.com deelnemers geldt klant = koning!

 
Klik hier voor meer informatie...Gecertificeerd door de ECABO


ECABO is het ‘kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven’ voor de economisch/administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen.

Het doel van de ECABO is beroepsonderwijs optimaal laten aansluiten op de behoeften van de arbeidsmarkt. Om dat te realiseren brengt de ECABO een breed scala van diensten in het veld, waaronder de ontwikkeling en het onderhoud van de landelijke exameneisen voor mbo-opleidingen, de zorg voor een voldoende aanbod van goede praktijkleerplaatsen bij het bedrijfsleven, en de ondersteuning van onderwijsinstellingen bij de examinering.


Klik hier voor meer informatie...
Bij de SOC 2 standaard wordt een beschrijving van de opzet en implementatie van de systemen en processen van het datacenter beschreven. De assurance-rapportage geeft weer in hoeverre procedures en maatregelen de klantdoelstellingen te allen tijde borgen.Bij de SOC 2 standaard wordt een beschrijving van de opzet en implementatie van de systemen en processen van het datacenter beschreven. De assurance-rapportage geeft weer in hoeverre procedures en maatregelen de klantdoelstellingen te allen tijde borgen.

algemene voorwaarden | disclaimer | privacy policy |© Copyright 2004-2012 Web://Xtra