Domeinnaam nog beschikbaar? www. .

Referenties


Om een indruk te krijgen wie er diensten afneemt en wat voor een diensten men bij Web://Xtra afneemt, hebben wij hier een samenstelling gemaakt van enkele referenties.

Bent u een bestaande klant, en wilt u graag een referentie over Web://Xtra schrijven, dat kan op de onderstaande links:

TNO ontwikkelt kennis - en maakt die samen met het bedrijfsleven praktisch toepasbaar. Vandaag vinden we oplossingen voor de problemen die gisteren nog onoplosbaar leken. Doordat we kennis op een intelligente manier combineren. Doordat we samenwerken. Verschillende disciplines, verschillende sectoren, één doel: mensen en organisaties helpen om beter te functioneren.

TNO neemt domeinregistraties en webhosting pakketten af bij Web://Xtra voor verschillende projecten.
Heeft u ook interesse in een soortgelijke dienst, dan kunt u contact opnemen met onze verkoop afdeling. Dit kan via sales@webxtra.nlPhilips heeft wereldwijd circa 121,700 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 60 landen, en heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam. Met een omzet van EUR 27,0 miljard in 2006 is de onderneming marktleider op het gebied van systemen voor medisch-diagnostische beeldvorming en patiëntenbewaking, energiezuinige verlichtingsoplos­singen, huishoudelijke apparaten en producten voor persoonlijke verzorging, alsmede consumentenelektronica.

Philips neemt domeinregistraties en webhosting pakketten af bij Web://Xtra voor verschillende projecten.
Heeft u ook interesse in een soortgelijke dienst, dan kunt u contact opnemen met onze verkoop afdeling. Dit kan via sales@webxtra.nlAl bijna drie decennia biedt Oracle - 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware - de software en services die ervoor zorgen dat organisaties de meest actuele en accurate informatie beschikbaar hebben binnen hun bedrijfssystemen.
Vandaag de dag helpt Oracle meer bedrijven en overheidsorganisaties wereldwijd met hun informatie, dan welk ander bedrijf ook.

Oracle neemt domeinregistraties en webhosting pakketten af bij Web://Xtra voor verschillende projecten.
Heeft u ook interesse in een soortgelijke dienst, dan kunt u contact opnemen met onze verkoop afdeling. Dit kan via sales@webxtra.nlHorse Tycoon is een gratis paardenspel waar men de paardenwereld virtueel beleefd!
Web://Xtra regelt alle domeinregistraties voor de makers van dit spel, en beheerd een volledig cluster met Loadbalancers, Webservers, Fileserver, MySQL server etc.. Dit cluster wordt eveneens ook buiten kantooruren beheerd. In geval van storingen staat het personeel van Web://Xtra klaar om er voor te zorgen dat deze storingen zo snel mogelijk wordt verholpen.

Ter voorkoming dat de websites hinder van storingen ondervinden, is het netwerk en zijn de systemen volledig redundant uitgerust.

Heeft u ook interesse in een soortgelijke dienst, dan kunt u contact opnemen met onze verkoop afdeling. Dit kan via sales@webxtra.nlLink U Internet Media is een internetuitgeverij, die een breed assortiment van internetsites bedenkt, ontwikkelt en exploiteert voor de binnenlandse en buitenlandse markt. Daarmee bedienen zij de internetgebruiker op doelgroep en op breed niveau. Op internationale, nationale, regionale en lokale schaal.

Web://Xtra regelt alle domeinregistraties voor deze internetuitgeverij, en beheerd een volledig cluster met Loadbalancers, Webservers, Fileserver, MySQL server etc.. Dit cluster wordt eveneens ook buiten kantooruren beheerd. In geval van storingen staat het personeel van Web://Xtra klaar om er voor te zorgen dat deze storingen zo snel mogelijk wordt verholpen.

Ter voorkoming dat de websites hinder van storingen ondervinden, is het netwerk en zijn de systemen volledig redundant uitgerust.

Heeft u ook interesse in een soortgelijke dienst, dan kunt u contact opnemen met onze verkoop afdeling. Dit kan via sales@webxtra.nl


Yournalist is een online nieuwsdienst op maat en speurt voortdurend het wereldwijde web af op zoek naar alhet nieuws volgens uw zoekcriteria en brengt al het gevonden nieuws op een bijzonder overzichtelijk in gedeelde webpagina onder uw aandacht. Zo bespaart u

veel tijd en kosten en blijft u toch voortdurend op de hoogte. Zeven dagen per week, 24 uur per dag en altijd en overal online beschikbaar.

Web://Xtra regelt alle domeinregistraties voor deze nieuwsdienst, en beheerd een volledig cluster met Loadbalancers, Webservers, Fileserver, MySQL server etc.. Dit cluster wordt eveneens ook buiten kantooruren beheerd. In geval van storingen staat het personeel van Web://Xtra klaar om er voor te zorgen dat deze storingen zo snel mogelijk wordt verholpen.

Ter voorkoming dat de websites hinder van storingen ondervinden, is het netwerk en zijn de systemen volledig redundant uitgerust.

Heeft u ook interesse in een soortgelijke dienst, dan kunt u contact opnemen met onze verkoop afdeling. Dit kan via sales@webxtra.nlVanaf 1972 is het vrouwenvoetbal in Nederland officieel ondergebracht bij de KNVB. Sindsdien is er natuurlijk veel veranderd en is het meisjes- en vrouwenvoetbal ongekend populair geworden, zowel in Nederland maar ook daarbuiten. Wereldwijd is vrouwenvoetbal veruit de populairste sport met zo'n 45 miljoen beoefenaars. In Nederland zijn er al zo'n 100.000 vrouwelijke leden bij de KNVB en daarmee is voetbal hier momenteel de tweede grootste teamsport voor meisjes en vrouwen. De Eredivisie Vrouwen heeft haar website ondergebracht bij Web://Xtra.

Web://Xtra regelt alle domeinregistraties voor de Eredivisie Vrouwen, en beheerd de dedicated server waar de officiële website van de Eredivisie Vrouwen mee gehost wordt. Deze server wordt eveneens ook buiten kantooruren beheerd. In geval van storingen staat het personeel van Web://Xtra klaar om er voor te zorgen dat deze storingen zo snel mogelijk wordt verholpen.

Heeft u ook interesse in een soortgelijke dienst, dan kunt u contact opnemen met onze verkoop afdeling. Dit kan via sales@webxtra.nlalgemene voorwaarden | disclaimer | privacy policy |© Copyright 2004-2012 Web://Xtra