Domeinnaam nog beschikbaar? www. .

Simple Webhosting Kies uw Simple Webhosting

Specificaties

Xperiment

Xemplify

Xcite

Xult

Xpand

Quota: 50 Mbyte 100 Mbyte 150 Mbyte 200 Mbyte 250 Mbyte
Verkeer per maand: 1 Gbyte 2 Gbyte 3 Gbyte 4 Gbyte 5 Gbyte
mySQL database(s): n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t.
mySQL gebruiker(s): n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t.
FTP gebruikers: 10 15 20 25 30
E-mail Boxen: 5 10 15 20 25
E-mail Autoresponders: 5 10 15 20 25
E-mail Aliassen: Ja Ja Ja Ja Ja
E-mail Groups/Lists: 1 2 3 4 5
Subdomeinen: 100 100 100 100  100
SSH Toegang: n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t.
Service Level Agreement Standaard Standaard Standaard Standaard Standaard
Contract periode: 1 jaar 1 jaar 1 jaar 1 jaar 1 jaar
           
Prijs per maand1: € 0,25 € 0,50 € 0,75 € 1,00  € 1,25
           
 
 

Wat is er allemaal inbegrepen?Heeft u een HTML website en voor de rest niets nodig? Dan is een Simple Webhosting precies iets voor u!

Een Simple Webhosting is lekker goedkoop. Dit komt vooral doordat alles achterwege is gelaten wat u niet nodig heeft voor een simpele statische HTML website.

U kunt een Simple Webhosting gebruiken om uw foto's en video's online te zetten of wanneer u alleen gebruik wilt maken van email.

Extra & Gratis


Bij Web://Xtra geven we mensen de ruimte. U krijgt gratis toegang tot de volgende mogelijkheden waar u zelf mee aan de slag kunt. Dit is wel op eigen risico; zie ook de disclaimer onder aan de pagina2:
  • Alternatieve SMTP server
  • Antispam & Antivirus
  • Eigen .htaccess files
  • Error log files
  • Secure POP én IMAP
  • Spam Blacklist
  • Statistieken: AWstats
De extra en gratis services zijn expirimenteel, dat houd in dat deze aan wijzigingen onderhevig zijn, verder kan dit betekenen dat deze services anders functioneren dan u gewent bent, ook kan het zo zijn dat een service op houd te bestaan en niet meer aangeboden wordt in de toekomst en dat andere services hier(voor in de plaats) worden toegevoegd. Tevens kunnen wij de correcte werking van de extra en gratis services niet altijd garanderen. Mocht u hierover vragen hebben of absoluut niet zonder een bepaalde service kunt, neem dan contact met on op.

Wilt u later toch gebruik maken van alle functies welke een Advanced Webhosting u biedt? Geen probleem! U kunt binnen de looptijd altijd switchen naar een Advanced Webhosting!

Wij adviseren u om gebruik te maken van onze degelijke online backup diensten, zodat uw data niet verloren kan gaan!

Service Level Agreement
Standaard heeft u een Standaard SLA bij een Simple webhostingpakket.

1 Facturatie geschiedt standaard per jaar. Alle prijzen zijn per maand op basis van een jaar abonnement, het is ook mogelijk om per maand te betalen er geldt dan een toeslag van 100% per maand. Alle prijzen zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld.

2 Disclaimer: De extra en gratis services zijn experimenteel en geen onderdeel van de betaalde dienstverlening van Web://Xtra. Web://Xtra is te allen tijde gerechtigd deze services te verwijderen, aan te passen of te vervangen zonder voorafgaande mededeling. Ook is onze ondersteuning voor deze services beperkt. Verder aanvaardt Web://Xtra op geen enkele wijze welke aansprakelijkheid dan ook voor de gevolgen van het gebruik van deze services, ook niet in combinatie met door Web://Xtra of geleverde producten of diensten.

algemene voorwaarden | disclaimer | privacy policy |© Copyright 2004-2012 Web://Xtra