Domeinnaam nog beschikbaar? www. .

Webdesign


Mogelijkheden


Web://Xtra helpt kleine tot middelgrote bedrijven en instellingen met het realiseren van hun visitekaartje op internet. Een aantrekkelijke vormgeving is het belangrijkste uitgangspunt bij het maken van de website.

Evenwicht tussen tekst en beeld is in belangrijke mate bepalend voor het succes van een site.

Web://Xtra verzorgt tegen een aantrekkelijke prijs een heldere en goed vormgegeven website.

Wanneer u niet beschikt over (voldoende) fotografisch materiaal voor uw website, kan Web://Xtra u daarbij van dienst zijn. U kunt hierbij denken aan produktfotografie, foto's van uw locatie of sfeerfoto's voor in uw websites.

Werkwijze


Bij het ontwerpen van een website wordt gezocht naar een optimale combinatie van herkenbaarheid (huisstijl) functionaliteit (doelgroep) en technische mogelijkheden.

Na een eerste oriënterend gesprek, waarin uw wensen en verwachtingen tav. de website worden besproken, wordt een voorbeeldsite gemaakt, waarbij de nadruk ligt op de navigatie, de indeling van de diverse onderwerpen en het kleurgebruik.

Deze voorbeeldsite wordt op internet geplaatst (in een beveiligde map) zodat u on-line uw site kunt bekijken. U kunt op deze manier te allen tijden wijzigingen in tekst en/of illustraties kenbaar maken. Na uw goedkeuring wordt de voorbeeldsite vervangen door de daadwerkelijke website en aangemeld bij de belangrijkste indexen en zoekmachines.

Tijdens het hele ontwikkelingsproces wordt veelvuldig overleg met u gepleegd, tenslotte gaat het om de vertegenwoordiging van uw bedrijf of organisatie op internet.

Portfolio


[diverse screenshots van eerder gemaakte website]

Prijzen


Iedere website is anders, heeft zijn eigen doelgroep en kan van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid zijn.
Het is daarom niet mogelijk om van tevoren de prijs van een website vast te stellen.

De prijs van een website is onder meer afhankelijk van het aantal pagina's van de site, het aantal illustraties en andere specifieke wensen.

Neem daarom contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.


 


 algemene voorwaarden | disclaimer | privacy policy |© Copyright 2004-2012 Web://Xtra