Domeinnaam nog beschikbaar? www. .

Nieuws/Mededelingen15/09: Web://Xtra is SpamExperts Hosting Partner geworden! Lees verder...
Al enige tijd zijn wij bezig met het testen en implementeren van ons SpamExperts Cluster welke gehost wordt in ons eigen netwerk op onze eigen servers. Eindelijk is het zo ver, het testen is voorbij en het cluster is volledige in gebruik genomen!

Met ons SpamExperts cluster filteren wij spam, virussen en andere malware uit inkomend en uitgaand email verkeer. Zo dragen wij bij aan schonere mailboxen en een schoner internet!

Wilt u meer informatie over onze SpamExperts Cluster en/of de SpamExperts diensten welke wij aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Over SpamExperts:

Onze missie is veilige e-mail wereldwijd. Wij zijn er trots op dat we eersteklas oplossingen aanbieden die direct werken, volledige controle bieden, en naadloos zijn geÔntegreerd in bestaande e-mailinfrastructuren. Wij focussen op het leveren van duurzame resultaten en buitengewoon rendement, in ieder aspect van onze business.

Wij zijn een particulier Nederlands bedrijf, wiens aandeelhouders actief zijn als CEO (Sam Renkema) en CTO (Dreas van Donselaar). Sinds de oprichting in 2005 zijn we snel gegroeid tot een vooraanstaand e-mailbeveiligingsdienstverlener voor Webhosts, ISPís/Telecombedrijven en IT Resellers wereldwijd. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam, Nederland, en we hebben een tweede kantoor in Boekarest, RoemeniŽ en wereldwijde vertegenwoordiging in Rusland, Verenigd Koninkrijk, Mexico en Nieuw Zeeland. Ons bedrijf staat al twee jaar achter elkaar, in 2013 en 2014, vermeld in de Deloitte Technology Fast 50 en Main Software 50 wedstrijd voor de snelst groeiende technologiebedrijven in de gehele EMEA-regio voor uitstekend leiderschap en uitstekende resultaten.

Ons team ontwikkelt e-mailbeveiligingsoplossingen voor in de cloud of op locatie met diensten voor inkomende (spam en virus) filtering, uitgaande filtering en e-mailarchivering. We zijn bijna ieder jaar verdubbeld in omvang sinds de lancering van de huidige productlijn in 2008.

We zijn een sterk technisch en technologisch gefocust bedrijf dat constant investeert en zich concentreert op R&D om mee te blijven komen in de branche. Alle technologieŽn worden in-house ontwikkeld en worden constant bijgewerkt met wekelijks nieuwe functies en realtime engine updates.

Momenteel bedienen we klanten in meer dan 80 landen.

06/07: Uw website en server nog veiliger door de Intrusion Prevention Systemen van Web://Xtra! Lees verder...

vanaf heden wordt al het verkeer dat van en naar de websites en servers van onze klanten wordt verstuurd gefilterd wordt door onze Intrusion Prevention Systemen (IPS), zo raakt uw website of server minder belast, is deze minder kwetsbaar en kunt u zich focussen op andere zaken! Houdt wel ten alle tijden uw server of website up-to-date, want voorkomen is beter dan genezen!

Wilt u dat wij dit voor u doen? Dat kan! Kijk op onze website voor meer informatie over onze uitgebreide Service Level Agreements!
https://www.webxtra.eu/sla/


Wat zijn Intrusion Prevention Systemen?

Intrusion Prevention Systemen (IPS), ook bekend als inbraakdetectie en -preventie systemen (IDP's), zijn netwerkbeveiliging apparaten dat netwerk en / of systeem activiteiten in de gaten houden of er kwaadaardige activiteiten plaats vinden.

De belangrijkste functies van een Intrusion Prevention Systeem is kwaadaardige activiteiten te herkennen en te blokkeren en/of te melden voordat deze bij de klant schade aanrichten. Tevens worden deze activiteiten gelogd.

Onze IPS-en zijn in lijn geplaatst met de verbinding naar onze klanten en servers toe en verzenden een alarm naar ons Network Operations Center (NOC) wanneer kwaadaardige activiteiten plaats vinden en zorgt er voor dat kwaadaardige pakketten gedetecteerd worden. Vervolgens vindt er een actie plaats; de verbinding wordt gerest en/of het IP adres wordt geblokkeerd dat verantwoordelijk is voor deze kwaadaardige activiteit. Onze IPS-en kunnen Cyclische Redundancy Check (CRC) fouten corrigeren, “packet streams” defragmenteren, TCP sequencing problemen beperken en ongewenst verkeer in de transport en netwerklaag opschonen.


22/10: Overname WebXtra Lees verder...
Zoals u wellicht al gemerkt heeft, is er het een en ander aan de gang bij WebXtra, zoals bijvoorbeeld de wijziging in het bankrekeningnummer. Per 7 oktober 2015 zijn alle activiteiten van WebXtra en tevens de handelsnaam WebXtra overgenomen door Digital Residence B.V.

Afgelopen weken hebben wij met man en macht aan deze overgang gewerkt zodat dit, voor u, weinig tot geen impact zal hebben. Alle diensten zullen blijven bestaan, ook zijn de locatie van de apparatuur, IP adressen, en andere zaken (op het bankrekeningnummer na) hetzelfde gebleven.
Ook hebben wij deze maand besloten om een aantal technische medewerkers mee te nemen in de overname gezien hun expertise en inzet de afgelopen maand om alles in goede banen te leiden en zodat bestaande technische platformen op een verantwoorde manier onder handen genomen kunnen worden. Verder zijn wij, als nieuwe eigenaar, van plan om het een en andere te stroomlijnen zodat processen worden verbeterd en waar nodig worden vernieuwd. De impact van deze veranderingen zullen voor u als klant van WebXtra ten goede komen en in positieve zin ook merkbaar zijn.

Wij hopen dat we u hiermee voldoende hebben geÔnformeerd en hopen dat u er vertrouwen in heeft dat wij er alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag, u kunt hiervoor het beste ons ticketsysteem blijven gebruiken in ons Self Service Center: https://www.webxtra.eu/Klanten/

03/10: Lancering UpTimers & Nieuwe monitoring-stations Lees verder...
Web://Xtra heeft zojuist de internationale monitoring dienst UpTimers gelanceerd (voorheen monitoring.webxtra.eu). Hiermee kunt u uw website en diensten op uw server in de gaten houden. 

Waarom zou u voor deze dienst kiezen om uw website of server in de gaten te houden?
  • Controleer uw website 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar
  • Ons monitoring network test continu uw websites en servers, wij slapen niet.
  • Wij bieden onze klanten een simpele en betrouwbare infrastructuur zodat monitor een eenvoudige en prettige taak is.
  • Van performance grafieken tot foutmelding, wij bieden de juiste middelen om problemen te voorkomen.
  • Ontvang onbeschikbaarheids waarschuwingen via e-mail of SMS
  • Hou de beschikbaarheid en prestaties in de gaten van uw website of server
  • Beschikbaarheidsrapportages om uw inkomsten te verhogen
  • 20 monitoring-stations wereldwijd: www.uptimers.eu/nl/network.php

Gratis uitproberen? Dat kan! Ga snel naar www.uptimers.eu

Vanaf € 2,00 per maand bieden wij u al professionele monitoring!

Nieuwe  & gewijzigde monitoring-stations

Er zijn 4 nieuwe monitoring-stations toegevoegd en 2 IP adressen van onze monitoringstations gewijzigd van bestaande monitorngs stations.

Update deze IP adressen in uw firewall en eventueel in uw .htaccess deny/allow regels, indien noodzakelijk.

Nieuwe Monitoring-stations:
Sydney, Australië: 103.7.168.141
Auckland, Nieuw Zeeland: 103.6.29.97
Christchurch, Nieuw Zeeland: 202.174.114.86
Spanje: 89.140.64.133

Bestaande Monitoring-stations:
Singapoer: 202.150.208.170 (voorheen 203.211.130.204)
Brisbane, Australië: 223.252.37.233 (voorheen 203.31.191.5)

We starten met monitorng vanaf de nieuwe IP adressen vanaf 8 oktober 2013.

Voor een complete lijst van alle 20 monitoringslocaties kunt u kijken op onze monitorings website: www.uptimers.eu/nl/network.php

U kunt zich ook inschrijven voor onze XML feed.


29/09: Migratie www.webxtra.eu op 30 september 2013 Lees verder...
Omdat wij EasyNet gaan verlaten per 31 oktober 2013 wordt al vast op 30 september 2013 onze eigen website verplaatst naar een andere server en IP adres.

We hebben er voor gekozen om de oude server uit te zetten, zodat we zeker weten dat er geen nieuwe data weg wordt geschreven op de oude server zoals emails en tickets. De website zal daarom dan ook tijdelijk niet bereikbaar zijn, totdat uw DNS cache up-to-date is.

U kunt uw DNS cache zelf handmatig updaten door het volgende commando te geven in uw windows command prompt:
ipconfig /flushdns

In sommige gevallen behoud uw webbrowser oude cache, u dient dan in uw webbrowser op de toetsen Ctrl & F5 tegelijk te drukken zodat deze geupdate wordt.

Kies pagina: 1, 2, 3, ..., 13
algemene voorwaarden | disclaimer | privacy policy |© Copyright 2004-2012 Web://Xtra