Domeinnaam nog beschikbaar? www. .

Overname WebXtra


Zoals u wellicht al gemerkt heeft, is er het een en ander aan de gang bij WebXtra, zoals bijvoorbeeld de wijziging in het bankrekeningnummer. Per 7 oktober 2015 zijn alle activiteiten van WebXtra en tevens de handelsnaam WebXtra overgenomen door Digital Residence B.V.

Afgelopen weken hebben wij met man en macht aan deze overgang gewerkt zodat dit, voor u, weinig tot geen impact zal hebben. Alle diensten zullen blijven bestaan, ook zijn de locatie van de apparatuur, IP adressen, en andere zaken (op het bankrekeningnummer na) hetzelfde gebleven.
Ook hebben wij deze maand besloten om een aantal technische medewerkers mee te nemen in de overname gezien hun expertise en inzet de afgelopen maand om alles in goede banen te leiden en zodat bestaande technische platformen op een verantwoorde manier onder handen genomen kunnen worden. Verder zijn wij, als nieuwe eigenaar, van plan om het een en andere te stroomlijnen zodat processen worden verbeterd en waar nodig worden vernieuwd. De impact van deze veranderingen zullen voor u als klant van WebXtra ten goede komen en in positieve zin ook merkbaar zijn.

Wij hopen dat we u hiermee voldoende hebben ge´nformeerd en hopen dat u er vertrouwen in heeft dat wij er alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag, u kunt hiervoor het beste ons ticketsysteem blijven gebruiken in ons Self Service Center: https://www.webxtra.eu/Klanten/

algemene voorwaarden | disclaimer | privacy policy |© Copyright 2004-2012 Web://Xtra