Domeinnaam nog beschikbaar? www. .

Web://Xtra is SpamExperts Hosting Partner geworden!


Al enige tijd zijn wij bezig met het testen en implementeren van ons SpamExperts Cluster welke gehost wordt in ons eigen netwerk op onze eigen servers. Eindelijk is het zo ver, het testen is voorbij en het cluster is volledige in gebruik genomen!

Met ons SpamExperts cluster filteren wij spam, virussen en andere malware uit inkomend en uitgaand email verkeer. Zo dragen wij bij aan schonere mailboxen en een schoner internet!

Wilt u meer informatie over onze SpamExperts Cluster en/of de SpamExperts diensten welke wij aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Over SpamExperts:

Onze missie is veilige e-mail wereldwijd. Wij zijn er trots op dat we eersteklas oplossingen aanbieden die direct werken, volledige controle bieden, en naadloos zijn geÔntegreerd in bestaande e-mailinfrastructuren. Wij focussen op het leveren van duurzame resultaten en buitengewoon rendement, in ieder aspect van onze business.

Wij zijn een particulier Nederlands bedrijf, wiens aandeelhouders actief zijn als CEO (Sam Renkema) en CTO (Dreas van Donselaar). Sinds de oprichting in 2005 zijn we snel gegroeid tot een vooraanstaand e-mailbeveiligingsdienstverlener voor Webhosts, ISPís/Telecombedrijven en IT Resellers wereldwijd. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam, Nederland, en we hebben een tweede kantoor in Boekarest, RoemeniŽ en wereldwijde vertegenwoordiging in Rusland, Verenigd Koninkrijk, Mexico en Nieuw Zeeland. Ons bedrijf staat al twee jaar achter elkaar, in 2013 en 2014, vermeld in de Deloitte Technology Fast 50 en Main Software 50 wedstrijd voor de snelst groeiende technologiebedrijven in de gehele EMEA-regio voor uitstekend leiderschap en uitstekende resultaten.

Ons team ontwikkelt e-mailbeveiligingsoplossingen voor in de cloud of op locatie met diensten voor inkomende (spam en virus) filtering, uitgaande filtering en e-mailarchivering. We zijn bijna ieder jaar verdubbeld in omvang sinds de lancering van de huidige productlijn in 2008.

We zijn een sterk technisch en technologisch gefocust bedrijf dat constant investeert en zich concentreert op R&D om mee te blijven komen in de branche. Alle technologieŽn worden in-house ontwikkeld en worden constant bijgewerkt met wekelijks nieuwe functies en realtime engine updates.

Momenteel bedienen we klanten in meer dan 80 landen.

algemene voorwaarden | disclaimer | privacy policy |© Copyright 2004-2012 Web://Xtra